Ledig stilling: Produktsjef

 

Har du erfaring med histologi og interesse for salg og relasjonsbygging? 

Vi har nå tilknyttet oss et nytt agentur, Leica Biosystems – en ledende global leverandør av diagnostisk utstyr til patologi, og søker nå en engasjert produktsjef til å jobbe med vår patologi-satsing i Norge.

Histologi og immunhistokjemi som fagområder og produktportefølje er godt etablert i våre naboland, og vi ønsker nå å satse på dette også i Norge. I den anledning har vi tilknyttet oss Leica Biosystems, og ønsker å prioritere dette som vekstområde for selskapet. Selv om dette er nye fagområder i Triolab Norge vil det være tilgjengelig støtte og ressurser i selskapene som allerede gjør dette i Triolab Group.

Om stillingen

Produktsjefen vil få totalansvar for patologi-satsingen i Norge, inkludert leverandør- og kundekontakt, tett støttet av salgssjef, administrerende direktør og fagkompetanse fra gruppens øvrige selskaper. Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver for stillingen vil være;

  • Ta selvstendig eierskap til satsingen og utvikling av produktområdet/porteføljen
  • Bygge opp og utvikle relasjoner til kunder, primært offentlig sektor
  • Salg, applikasjon og support for Leica Biosystems
  • Tett kontakt med leverandør - være markedsansvarlig når det gjelder budsjett og produkter

Kandidatprofil

Vi tror erfaring fra histologi, og kjennskap til de ulike histologiske prosessene som foregår på lab, vil være vesentlig for å lykkes i stillingen – erfaring fra lab er like relevant som tidligere salgserfaring. Du er motivert til å bygge noe fra grunnen, og arbeider systematisk med god egendriv. Du har gode relasjonsbyggende og mellommenneskelige ferdigheter, og er uredd i møte med potensielle kunder. Vi tror redd vedkommende trives i møte med andre mennesker, er faglig engasjert og motiveres av å jobbe i et miljø preget av høy kompetanse og stolthet til det man gjør.

Hvorfor velge Triolab AS og denne muligheten? 

  • En sentral rolle i et svært velrennomert selskap med samfunnsnyttige produkter
  • En spennende og variert stilling, med ansvar for et prioritert satsingsområde
  • Et raust, hyggelig miljø, med faglig stolthet og kolleger som vil hverandre godt
  • Mulighet til å jobbe med en stor bredde innen faget og bransjen

Ellers tilbyr Triolab konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søk på denne stillingen.

Spørsmål om stillingen? 

Ta kontakt med våre rådgivere i Hartmark Executive Search,Trond Boe-Tangen, tlf. 917 43 800, eller Mari Midthaug, tlf. 901 11 403.

Søknadsfrist er 18. februar 2024.