Annen dokumentasjon

Brukermanualer, IFU, SDS eller annen dokumentasjon

På denne siden viser vi deg hvor du kan gå for å finne dokumentasjon som for eksempel brukermanualer og pakningsvedlegg (IFU), SDS eller annen dokumentasjon.

Noen leverandører krever at du oppretter en brukerkonto på deres hjemmeside for å få tilgang til leverandøren sine dokumenter. Andre leverandører gir deg fri tilgang til dokumentbibliotek med digitale ressurser uten krav om pålogging.

Radiometer

På MyRadiometer får du tilgang til et dokumentbibliotek som inneholder alle digitale ressurser som støtter Radiometer sin produktportefølje.

Stago

I databasen til Stago finner du blant annet pakningsvedlegg (IFU), produktkatalog og webinarer, samt annen dokumentasjon.

Horiba

Horiba sin database inneholder dokumentasjon, som blant annet pakningsvedlegg (IFU) og sikkerhetsdatablader (SDS).

Sebia

Få tilgang til Sebias digitale dokumentbibliotek som inneholder Sebia sine metodebeskrivelser, sikkerhetsdatablader (SDS) og manualer.

HemoCue

Vi har en dedikert person som tar seg av alle henvendelser på HemoCue når du ikke finner dokumentasjonen som du leter etter.

Quidel

Quidel gir dere fri tilgang til pakningsvedlegg (IFU), SDS, EU's samsvarserklæring (DoC) og annen dokumentasjon.

LaCar

LaCAR sin database inneholder pakningsvedlegg (IFU), ISO-sertifikat, CE-sertifikat, HMS-datablad og brosjyrer. Passord finner du i kit-esken.

Tecan

Ved henvendelser om forskjellige typer dokumentasjon på Tecan, kan du kontakte våre dedikerte Tecan-personer som hjelper deg videre.