Red Dot Design Award i 2019

publisert 28 mai 2019, forfatter Anders Terland

Radiometers ABL9 blodgassanalysator ble i Mai 2019 tildelt nok en Red Dot Design Award.

Designprisen er en internasjonalt anerkjent med fokus på trendsetting og design av høy kvalitet. ABL9-analysatoren vant i produktdesignkategorien. Red Dot Award en av de mest respekterte internasjonale designkonkurranser i verden. Den er anerkjent som en global benchmark for design og innovasjon.

En anerkjennelse til teamet

Kasper Schweitz, direktør for global R & D på Radiometer, sier: "Vi er utrolig stolte av denne anerkjennelsen. Vi har jobbet tett med brukerne for å gi dem akkurat det de ba om - en analysator som både har et intuitivt grensesnitt og opprettholder teknologien som de verdsetter fra ABL kompaktanalysatorserien." Han fortsetter: "Det vi tilbyr er en kombinasjon av kvalitet og moderne design, og det har blitt svært godt mottatt av våre kunder. Å vinne denne prisen er en anerkjennelse på arbeidet til et utrolig team."

Lansert i 48 land

Radiometer sin misjon er å hjelpe omsorgspersoner til å gjøre diagnosebeslutninger som redder liv. Da er de både stolt og ydmyk av at de både møter, og til og med overgår, behovene til sine kunder ved å bringe nye og innovative ideer til markedet. ABL9-analysatoren har blitt lansert over 48 land så langt.

Flere designpriser til Radiometer

Denne Red Dot Award er den andre prisen som Radiometer vinner for utformingen av ABL9-analysatoren. I 2018 vant Radiometer en iF DESIGN AWARD i kategorien Design Excellence. Radiometer har også vunnet designutmerkelser for ABL90 FLEX analysatoren og TCM5 FLEX transkutan monitor.

Om Radiometer

Radiometer ble grunnlagt i 1935 og har hovedkvarter i København, Danmark. I 1954 introduserte de verdens første kommersielt tilgjengelige blodgassanalysator. I dag brukes Radiometers produkter og løsninger på sykehus, klinikker og laboratorier i over 130 land for å gi informasjon om de mest kritiske parametrene i akuttmedisin.

Radiometer er en del av Danaher Corporations diagnostikkplattform, og tilbyr et bredt spekter av analysatorer, forbruksvarer, programvare og tjenester som brukes til å støtte diagnosen sykdommer og behandlingsbeslutninger i patologisk laboratorier, sykehus og andre intensivavdelinger.

Ta kontakt med våre produktsjefer Anders Terland eller Jarl Lyder Hansen for mer informasjon om ABL9.


Se mer om ABL9

Radiometer ABL9

Instrumentet ABL9 gir full oversikt over vitale funksjoner fra kun en enkel blodprøve.

Kontaktpersoner for ABL

Anders Terland

Produktsjef

+47 92 22 22 13

Send e-post

AT

Jarl Lyder Hansen

Produktsjef

+47 92 25 45 18

Send e-post

JL