Møt våre medarbeidere

Bli kjent med oss

De ansatte i Triolab AS er kjent for å gi god service og et personlig engasjement. Vi gjør alltid vårt ytterste for å gi våre kunder den beste servicen.

Vil du bli bedre kjent med oss?

Ett år i Triolab

Publisert 31.08.2023

Intervju med Catherine, vår nye applikasjonsspesialist

Publisert 01.11.2020, Forfatter Torill Wertebach, Markedsansvarlig

En stor takk til våre kolleger på logistikkteamet

Publisert 01.05.2020, Forfatter Catherine Pettersen, Markedsansvarlig

Bli kjent med Øyvind, vår nye serviceingeniør.

Publisert 01.04.2020. forfatter Torill Wertebach, Markedsansvarlig

Produktsjef Anders Terland

Jeg er utdannet bioingeniør og jobber i Triolab som produktsjef for blodgasser. Det har jeg gjort siden 1999. Jeg er utdannet bioingeniør på Ullevål i 1992 sammen med Martin Oma. Det jeg liker aller best med min jobb er kundene mine. Det er utrolig mange flinke og dyktige bioingeniører der ute i norges land. Og så elsker jeg fagfeltet mitt.

Produktsjef Jørn Kolberg

Jeg heter Jørn Kolberg og er utdannet bioingeniør. Jeg jobber som produktsjef innen molekylærbiologi og klinisk kjemi og har jobbet snart 20 år i Triolab. Grunnen til at jeg trives så godt med å jobbe her, er at oppgavene er varierte og spennende. Vi jobber med flotte og spennende produkter og ikke minst at jeg får bruke min bioingeniørfaglige bakgrunn og utdannelse i mitt arbeid hver eneste dag.

Produktsjef Martin Oma

Jeg heter Martin Oma og er utdannet bioingeniør fra Ullevål Bioingeniørhøyskole i 1992 og har jobbet som produktsjef i Triolab siden 1997. Grunnen til at jeg elsker å være bioingeniør, er at jeg synes det er fantastisk å reise rundt og møte masse fantastisk hyggelige kunder som får gode produkter.

Produktsjef Reidun Stenbakken

Reidun Stenbakken heter jeg. Jeg er bioingeniør, utdannet fra Ullevål Bioingeniørskole i 1993. Jeg jobber for Triolab som produktsjef for koagulasjon og det har jeg gjort siden 2011. Det vil si i 9 år. Jeg trives veldig godt med jobben min. Det er veldig varierte og allsidige arbeidsoppgaver, utrolig mye trivelige kollegaer. Jeg er glad for at jeg får bruke bioingeniørfaget i jobben min. Det jeg trives aller best med, det er å få samarbeide med alle de fine og dyktige bioingeniørene ute på sykehuslaboratoriene.